26 januari 2010

Svenska Wikipedia undanhåller sanningen om Alfred Kinsey

Efter att i nästan ett halvt århundrade ha varit världens och sexliberalernas gullgosse, avslöjades det i början på 1980-talet att Alfred Kinsey använt metoder i sin "sexualvaneforskning" som inte kan ses som annat än grova sexövergrepp på småbarn.

Saken är långt ifrån okänd i Sverige. Den har bl.a tagits upp på ledarplats i två av landets största dagstidningar, DN och SVD. Dessutom finns informationen tillgänglig på olika webbplatser som lätt hittas när man söker efter Kinsey på Google.

Trots detta undanhåller svenska Wikipedia* sina läsare sanningen om Alfred Kinsey.

När t.o.m organisationer som RFSL, som i 50 år hade Kinsey som sin galjonsfigur, nu har rensat bort alla referenser till honom på sin webbplats, framstår det desto mer underligt att sv. Wikipedia, och för all del flera andra framstående svenska media, fortfarande håller Kinseys hjältegloria uppe.

Alfred Kinsey, hans institut, hans böcker och "forskning", hör utan tvivel till sådant folk inte längre vill förknippas med, när de fått veta sanningen om honom.
___


(* Sajten kollades 27/1 2010)


Mer om Wikipedias debacler

17 januari 2010

Pedofilen Alfred Kinsey var de homosexuellas gullegris i 50 år

Ingen reagerade mot hans "studier" av småbarns sexualitet.

Läs den chockerande berättelsen här:
http://bibeltemplet.net/kinsey.html
...


FORTFARANDE håller många fast vid Kinseys groteskt (och högeligen kriminellt) insamlade "fakta", allt för dyra att överge trots hans pedofili och övriga perversioner, då dessa "fakta" promulgerar deras önskade vrångbild av verkligheten.

Några exempel:

1. Svensk homokontrollerad stats-tv, med miljoner tittare, visar gång på gång en glorifierande spelfilm om Alfred Kinsey, nu senast i SVT1 den 12/13 januari 2010.

2. Rättvisepartiet Socialisternas veckotidning berömmer och rekommenderar Kinsey.

3. Kinseys böcker (med studierna om småbarnen) kan fortfarande lånas på svenska bibliotek.

4. I svenska Wikipedias artikel om Alfred Kinsey (påbörjad för över 4 år sedan) nämns inget om småbarnsövergreppen, till skillnad från i engelska Wikipedia.

Transkontrollerade sv Wikipedia är för övrigt nedlusat av referenser till Kinsey och Kinsey-rapporten i relaterade artiklar, alla lika låtsas-okunniga om Kinseys verkliga natur.

5. RFSU låter på sin webbplats en medarbetare tipsa om Kinseyfilmen.

6. RFSU:s Skolsajt rescenserar helt okritiskt en bok som berör bl.a Kinseys "epokgörande sexualvaneundersökningar". Sajten vänder sig till barn från 0 år och uppåt.

7. RFSL har rensat bort alla referenser till Kinsey som de tidigare hade. Ett exempel påvisas här.

8. Några av RFSL:s lokalavdelningar använder fortfarande material som tar Kinseys "forskning" till stöd. Här finner vi märkligt nog Hans Ytterberg som en av författarna till en artikel. Samme Hans Ytterberg som var anställd av svenska regeringen som chef för "HomO".

9. Gaystudenterna (Sveriges förenade HBTQ-studenter) har Kinseys böcker i sin litteraturlista.

10. SVT:s Kulturnyheter rekommenderar 2005 filmen om Kinsey.

11. Malmö Högskola gästades i höstas av en "forskare" från kinseyinstitutet och presentationen talar sig varm om Kinsey.
...

Det är inte alla som vill kännas vid den här människan numera, men det finns alltså fortfarande exemplar.

I en ledarartikel i Svd är det klarare.

För övrigt: Google lägger min artikel om Kinsey på andra plats när man söker på Alfred Kinsey med svenska resultat, på femte plats när man med svenskt ip söker med alla resultat.

(Sajterna kollades 17 jan. 2010)
___