03 augusti 2008

SODOMS KVÄLLSNYHETER

Kärleksinvit slutade i tragedi

Omkring 8000 människor har under kvällen tagits in på Sodomska sjukhuset för behandling av blindhet. Orsaken har ännu inte klarlagts, men det har rapporterats av många inblandade, att några främlingar har spridit ett giftpulver i luften omkring kommunpolitikern Lot Haranssons hus. Männen var där och hade just överlämnat en fredsinvit till främlingarna, då de, efter att ha skändats och kränkts av Haransson, såg de två ynglingarna göra någon rörelse med sina händer, varpå sodomsborna plötsligt inte kunde se längre.

Stadens ansvariga sitter just nu i krismöte och diskuterar vad som skall göras med de skyldiga, om dessa uppgifter stämmer. Man har också att ta ställning till ett rykte som just nu sprids, om att ett terrorangrepp planeras mot staden. En person som smög fram till ett fönster i Haranssons hus, skall nämligen ha hört främlingarna säga att de skulle "fördärva detta ställe", och att Haranssons familj skulle evakueras under natten.

Mera information inom kort. Vi får just nu in rapporter om bränder på vissa håll i stadens utkanter.

Haransson har tidigare åtnjutit stort anseende i staden, genom sin släktskap med Abraham Terasson, krigshjälten från slaget mot Kedorlaomers härskaror.

I studion Lotta Lebbing
___

Inga kommentarer: