11 mars 2008

Homoledare: "VI ÄR KÄLLAN OCH MOTORN TILL AIDSEPIDEMIN!"

Några ärliga homoledare i USA bekräftar nu att "fördomarna" om dem inte är några fördomar. Norska Magazinet skriver:

- HIV är en homo-sjukdom. Ledaren för en känd homosexuell organisation medger att i USA sprids HIV huvudsakligen genom homosexuellt umgänge.
- När 70 procent av människorna i detta landet med HIV är homosexuella eller bisexuella, så kan vi inte förneka att HIV är en homo-sjukdom, säger Matt Foreman, ledaren för "National Gay and Lesbian Task Force" i ett pressuttalande.


För lite mer än ett år sedan chockerade ledaren för Gay and Lesbian Center i Los Angeles, Lorri Jean, det homosexuella samfundet med att säga:

- HIV är en homosexuell sjukdom. Inse det.

Hon har tidigare varit ledare för National Gay and Lesbian Task Force.

- I Los Angeles utgör homosexuella och bisexuella män mindre än sju procent av befolkningen, men utgör 75 procent av dem som har HIV eller AIDS, sa hon i en intervju med LA Voice i oktober 2006.
- Männen i det homosexuella samfundet blir smittade i ett alarmerande tempo, de fortsätter att bli sjuka och dör. En ny generation av unga homofiler har accepterat epidemin som en norm för samhället. Detta måste förändras, sade hon.


Se http://www.dagenmagazinet.no/artikkel.asp?Artid=13105
...


"Homofilin är källan och motorn till aidsepidemin" skrev jag en gång. Kanske det är bekant. Vreden var stor i homolägret. Inte för att det jag skrev var en orättvis beskyllning, som de påstod, utan för att det var så sant att deras värld skakade. Vi vet att det är likadant här i Sverige och övriga Norden som i USA. Det ÄR homofiler som är den pådrivande kraften i aidsepidemin. Deras lobbyism är också den ideologiska vägröjaren för den och för all slags "skörlevnad". Det finns inte en perversion som deras aktivister inte försvarar och försöker riva de naturliga spärrarna mot, och detta gör de, med utstuderad medvetenhet, på alla nivåer i samhället, drivna av en gemensam kristendomsfientlig agenda, behärskade av ondskans andemakter, som genom deras förräderi mot mänskligheten vilar tungt över detta moderna Sodom.

Men det är bra när några av dem själva erkänner hur det ligger till. Det visar att det finns hopp, för vissa.

För visst önskar vi att de skall slippa få aids och dö. Vi önskar de skall bli frälsta och få leva LIVET, som vi önskar alla människor.

Han heter JESUS.
___

Inga kommentarer: