02 december 2005

VARFÖR FEM MYROR ÄR MER ÄN FYRA ELEFANTER

Hela den brottsbekämpande eliten i Sverige höll i november månad en s.k hatbrottskonferens med inslag av transvestiter, moskebesök och allmän skrämselpropaganda för den promille polisanmälningar som kan vinklas som hatbrott.

Detta sysslade folkets välbetalda väktare med, medan mord och våldtäkter antagligen pågick på gatorna utanför deras festsalar, och på deras hemorter i Sverige.

Jag har blivit så van att läsa om lik som hittas på gatorna, att jag inte skulle bli förvånad alls av att stöta på ett när jag är ute och går på kvällen. Snart är det väl bara ett normalt inslag i gatubilden i det här landet, att det ligger mördade människor och skräpar på gatorna. Man förväntar sig bara att soppatrullen skall komma och plocka upp dem på måndag morgon.

Vi får förstå att polisen är upptagen av mycket viktigare saker. Någon homoperson kan ju tänkas känna sig förolämpad ikväll, och då måste det få förtur på polisstationen.

http://www.aklagare.se/nyweb3/Filarkiv/Hatbrottsseminarium2005oprogram.pdf
___- Kära säpochef, kära ministrar

Satanister har bränt ner ett antal kyrkor i Sverige under de senaste åren. Det har också hänt att frikyrkor har blivit vandaliserade, samt att kristna personer smädats, smutkastats, dödshotats, m.m.
Vi hävdar att homofilpropagandan mot kristendomen orsakar de ovan nämnda kyrkbränningarna och dödshoten. Vi önskar därför att all kristendomsfientlig homofilpropaganda kriminaliseras eftersom den leder till brottsliga handlingar hos extremistgrupper.
Vi önskar också påvisa det faktum att 9 av 10 kristna någon gång har blivit hånade, missaktade eller känt sig kränkta av satanister, och kopplar detta direkt till homofilernas fientliga propaganda mot kristendomen.
Vi vill vidare visa på det gemensamma, kristendomsfientliga språkbruket hos både satanister och homoaktivister. Detta visar att de båda grupperna ideologiskt utgör samma rörelse, och således bör dömas efter samma straffskala då de tas om hand av samhället.
___Biologilektion
Varför en judisk man får lämna blod, men inte en homosexuell:

http://web.archive.org/web/20041019213145/http://www.geblod.nu/nyhet.asp?NyhetNr=93
http://geblod.nu/general.aspx?PageId=621
http://www.liberal.se/NUBBS/Folkpartiet./Riksdagen/Ledamoternas%20initiativ/00010078-8000000D/00011EB1-8000000D/023D68B7-000F5248-023D68FF
___

Inga kommentarer: