10 december 2005

HITLER OCH HOMOFILERNA

HITLER OCH EMIL - 1921 blev Emil Maurice, som Hitler svärmiskt kallade ”vår vinthund”, hans chaufför. De delade tiden i fängelset i Landsberg där de blev intima och du-bröder. När de blev fria fungerade Maurice även som ett slags hushållerska åt Hitler. Men när Hitlers systerdotter Geli blev kär i Maurice, som var bisexuell, blev det en brytning.Det är inte så konstigt att RFSL-folket inte drar sig för att hylla Adolf Hitler, även om det i det här fallet bara skedde "på lek". Lille Adolf var ju själv homofil, enligt den här artikeln.

Och då förstår vi varifrån RFSL med anhängare ärvt sina impulser att fängsla motståndare. De som mest av alla ropar efter att de kristna skall kastas i fängelse, är ju homo-ledarna och homo-angivarna.
Och precis som sin store föregångare vill de införa speciallagar, så att de förhatliga anhängarna till den judiska Bibeln inte längre skall få yttra sig fritt. Vi kommer säkert att få se bokbålen också snart, när det skär-skjortade RFSL-partiet med en undfallen riksdags godkännande röjt undan allt motstånd.
...


HITLERS HEMLIGHET
En bok och en film har gjorts:
http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=579&a=97046

Och om någon orkar:
http://www.leaderu.com/jhs/lively.html

Och lite att läsa ur boken redan här:

"Den tyske historikern Lothar Machtans biografi om Hitler är intressant. Machtans tes är att Adolf Hitler var homosexuell och att han dessutom var aktivt och utövande homosexuell, åtminstone fram till mitten av 1930-talet. Hitler flyttar år 1908 ihop med August Kubizek i Wien. Efter uppbrottet från Kubizek bodde den 22-årige Adolf Hitler på ett sjabbigt ungkarlshotell på Meldemannstrasse som var illa beryktat för att vara just ett av Wiens homosexuella centrum. Under denna tvåårsperiod, som i den officiella versionen var en tid då Hitler levde som fattig konstnär, är det högst troligt att Hitler försörjde sig som manlig prostituerad. Detta är en hållbar förklaring till varför Hitler under denna tid hade en så förvånansvärt god ekonomi. Därefter hade Hitler en märklig relation med Ernst Schmidt, som antagligen varade i fem hela år. När han sattes i fängelse i Landsberg efter kuppförsöket i München 1923 inledde han ett förhållande med den likaledes internerade Rudolf Hess. Tillsammans skrev de då det första bandet av Mein Kampf."
Lothar Machtan: "Hitlers hemlighet. En diktators dubbelliv" (2001).
http://www.analyskritik.press.se/kultur/kulturpessimisen.htm


Boken finns i svenska bokhandlar och på boksajter på nätet.
___

Inga kommentarer: