11 juni 2007

EN DAG I HOMO-SCHWEDEN

Ett HATBROTT har begåtts i landet! - hörde vi för ett par veckor sedan.
Och nu kommer uppföljningen från homobasunerna:


  • "Nu ökar hatbrotten LAVINARTAT igen!"
  • "Från ett till två - en ökning med 100 PROCENT!"
  • "Men MÖRKER-talen är ÄNNU; ÄNNU STÖRRE."
  • "Nu måste samhället ta KRAFTTAG och ge alla homosar personligt polisbeskydd dygnet runt och helst ännu mer!"
  • "Brandkår och radiobilar måste sättas in, armén sättas i beredskap och regeringen extrainkallas till krismöte!"
  • "Reinfelt måste besöka katastrofplatsen!"

(Ungefär)

Bland övriga helt försumbara nyheter vid samma tid 28-29 maj 2007:

21:41 Kvinna knivskuren i Örebro
21:30 Ungdomar attackerade poliser med sten
21:25 Yxrån i Sisjön
19:35 Handikappad kvinna rånad
19:03 Barn sexofredade i Täby
18:43 Äldre man skadad vid rån
16:02 Åtalas för sexuellt utnyttjande
15.32 Kvinnlig mordbrännare dömd till vård
15:05 Polisen söker vittnen till våldtäktsförsök
14:50 Begärs häktad för dödspåkörning
14:39 Huggen med machete inte livshotande skadad
14:08 Begärs häktad för dödspåkörning
13:44 Man huggen med machete vid pizzeria
13:09 Fängelse för barnvåldtäkt
13:02 Nio anhållna vid Bandidostillslag
12:30 Anställd knivskuren på behandlingshem
11:36 Nio av tio hustrumördare psyksjuka
11:31 Fyra supportrar gripna för misshandel
11:23 Rån mot guldsmed i köpcentrum
11:16 Handgranat hittades i Danderyd
10:59 Högklackade skor vapen i slagsmål
10:54 "Vi måste lösa hatbrotten"
10:48 Studentfest urartade i storbråk
10:31 Rån mot guldsmed i köpcentrum
10.00 17 kvinnor dödas av närstående årligen
09:59 Man slogs medvetslös inför sin flickvän
09:50 Yxmannen erkänner
08:31 Väpnat rån i Ödåkra
08:26 Mordrättegång inleds idag
08:14 Man misshandlad med golfklubba

Måndag 28 Maj
22:53 Två nedslagna - två gripna efter Stockholmsderby
22:22 Yxman anhållen efter efter RFSL-attacken
20:03 Fotbollshuliganer slog sönder t-banetåg
19:32 En gripen för misshandel
18:32 "Svårt att se det som annat än hatbrott"
18:14 "Svårt att se det som annat än hatbrott"
18:13 Krisgrupp tar hand om vittnen till yxattacken
18:07 Yxattack mot RFSL-anställd
16:33 Yxattack mot RFSL-anställd
16:15 Yxattacken på Sveavägen: En gripen
14:24 Tonåringar rånade män - efter löfte om sex
07:36 Man med samurajsvärd jagas
06:59 Flickor våldtagna i lägenhet i Frescati

Tre kvinnor bakbands och hotades med yxa och ett pistolliknande föremål vid ett rån mot Överskottsbolaget i Frölunda i Göteborg på tisdagskvällen. Det rapporterar Göteborgs-Postens nätupplaga. En av kvinnorna fick lindriga skador men alla tre blev omskakade av den våldsamma kuppen.
___


Och det där var alltså nyhetsflödet från två dagar i slutet av maj. Lugnt och fridfullt och ingen anledning till upprördhet alltså. Förutom på Sveavägen där HEMSKHETER inträffade.

"I genomsnitt polisanmäls 207 misshandelsbrott per dag i Sverige". Säger Brottsförebyggande rådet i en liten undanskymd notis på sin hemsida. De tillägger: "Av de anmälda brotten begicks i genomsnitt 25 misshandelsbrott per dag mot barn i åldern 7–14 år under år 2006."

Var är journalisterna? Varför ser det inte ut så här i tidningarna:

207 misshandelsbrott per dag i Sverige

25 barn misshandlas varje dag i Sverige!


Våldtagna kvinnor är en annan försumbar grupp. "Mindre än en procent av alla våldtäkter mot vuxna kvinnor bestraffas idag i Sverige..." - Christian Diesen

Alltså: 207 misshandelsbrott anmälda PER DAG, varav 25 mot barn. Var finns brottsofferjourerna för dessa? Var finns journalisterna? Eller rentav: Var finns poliserna?
Jamen de är ju upptagna med de lavinartat ökande homobrotten på 0,00000 promille som gör mycket mer ont.

Och kom ihåg, AFA-barn: ETT enda nedsättande ord mot en homofil är MYCKET MYCKET värre än 100 gängvåldtäkter och 1000 misshandelsfall.

(För övrigt borde väl gängvåldtäkter räknas som mer än en våldtäkt i statistiken. Men det gör det inte.)

"Man bör dock inte dra några definitiva slutsatser förrän utredningen är klar. Om detta är ett hatbrottsfall, är det allt för viktigt och allvarligt för att vulgariseras av hysteriska spekulationer och förutfattade meningar", skriver en homobloggare sansat till andra homobloggare.

Det låter som om hatbrotten är väldigt sällsynta, så sällsynta att detta fall bedöms som väldigt "viktigt". Hur då viktigt? Är det tänkt att ingå i propagandaarsenalen?

"Kvinnans skador bedöms som lindriga efter omständigheterna och hon är nu utskriven."

Ja. Märkligt ändå att ett yxöverfall kan ge så lindriga skador. Visserligen var det baksidan av yxan som användes. Vilket inte hindrade Aftonbladet, Sveriges största nättidning (och övrig press), att skriva att kvinnan "höggs" i huvudet med yxan. Hur hugger man då? Och varför skulle någon med mord i sinnet vända den platta sidan till? Personen häktades ju för mordförsök. Mycket konstigheter här. Det kommer att behövas mycket juridiskt trixande för att få fram önskat resultat. Kanske något för Bodströms nystartade byrå?
...


Så kom då en av årets löjligaste artiklar. Polisen i artikeln är helt klart en rfsl-homofil som sökt till polisen med avsikt att infiltrera:


"Vi måste lösa hatbrotten"

Polisen i Stockholm trappar nu upp arbetet mot hatbrotten. En helt ny hatbrottsjour började arbeta i går. Och första ärendet blir just attacken mot en kvinna på RFSL i Stockholm. "Vi har inte varit tillräckligt bra tidigare", säger polisen till SvD.se.
Första dagarna på jobbet för de fyra poliserna i Norrmalmpolisens hatbrottsjour blir hektiska. På måndagseftermiddagen kom larmet om överfallet på en kvinnlig anställd på RFSL, Riksförbundet för sexuellt likaberättigande. Och hatbrottsjouren är nu inkopplad på fallet.
- Det här blir ett riktigt elddop, säger Kenneth Kronberg, gruppchef för jouren, till SvD.se.
Gruppens arbete har flera tydliga mål. Dels ska polisen bli bättre på att lösa anmälda hatbrott, dels ska man arbeta aktivt med förebyggande åtgärder.
Dessutom hoppas Kenneth Kronberg att allmänheten ska förstå hur allvarligt polisen ser på hatbrotten.
- Kan vi få folk att oftare anmäla misstänkta hatbrott har vi vunnit mycket, säger han till SvD.se.
Enligt polisen rymmer begreppet hatbrott en rad olika brott - från överfall liknande det mot RFSL i går till verbala attacker eller hot på internet.
- Vi måste visa att det aldrig är ok att kränka andra människor. Många tar alldeles för lätt på det här och bara slänger ur sig nedsättande ord. Men nu sätter vi ner foten, säger Kronberg.
Självkritiken inom polisen är dock stor. Tidigare har inte tillräckligt gjorts för att få ner antalet hatbrott, menar Kronberg. Problemet, säger han, ligger både inom poliskåren, hos åklagare och i domstolarna.
- Men nu har vi satt igång den här snöbollen som förhoppningsvis får konsekvenser för hela rättsväsendet, säger Kronberg och fortsätter:
- Kan vi ställa några extra frågor och därmed få reda på att det handlar om ett hatbrott är det självklart att vi ska göra det. Och att det i så fall ger strängare straff är ju något som tänder varje snuthjärna.
Hatbrottsjouren har fyra anställda poliser. Arbetet ska pågå till augusti nästa år.
- Det är ett försök, men förhoppningsvis rullar arbetet på av sig själv därefter, säger Kronberg.
___

Borde man inte ifrågasätta lämpligheten hos "snuthjärnor" som "tänder" på möjligheten att manipulera fram strängare straff genom ledande frågor? Nej, för Gaystapo gäller inte rättvisa. De har annat på agendan.

- Kan vi ställa några extra frågor och därmed få reda på att det handlar om ett hatbrott är det självklart att vi ska göra det. Och att det i så fall ger strängare straff är ju något som tänder varje snuthjärna.

Jag tycker det låter som homofilspråk, förutom att det låter helt vansinnigt.
...


Det har gjorts förut, och det var kanske tidningen Världen Idag som först gjorde det, men det förtjänar att upprepas, särskilt nu. Låt oss med egna ögon se på brottsstatistiken i Sverige, för 2000-talet. Detta är ett urval, för komplett lista gå till Brå (bra.se).

Fyra poliser i Stockholmspolisens offerjour för några hundra lokala hets- och hatbrottsanmälningar (se tabell nedan). Jag vet inte hur man skall räkna, men det är lätt konstaterat att om det skulle finnas offerjourer för alla våldsbrott med samma frekvens som för homooffren, så skulle landets poliser inte ha annat att göra än att syssla med krisjouring.
Homofilerna stjäl med sin snyftpropaganda resurser från andra medborgare. Kriminalitet breder ut sig för att homoinfiltratörer belastar polisväsendet. Vilket vansinne!

Jag undrar hur det går till på polisstationerna numera. I ljus av ovanstående föreställer jag mig att det sitter en lång rad av förgäves väntande människor i vestibulen: våldtagna unga kvinnor, misshandlade, blodiga och rånade människor. Samtidigt tornar högarna av anmälningar av samma typ upp sig inne på kontoren (förutom "fjuttigheter" som anmälda bilstölder, villainbrott mm, som går rakt i papperskorgarna), medan hela personalen är upptagna med kvällens homofil som måste omhändertas för att någon sade ett bryskt ord mot denne och han kände sig ledsen. Och utanför polisstationen ligger som vanligt mördade människor i buskar och rännstenar och väntar på att städas bort av renhållningen. Något överdrivet beskrivet givetvis, men siffrorna talar sitt tydliga språk. Skillnaderna i proportioner är inte små.
...


Brå skriver om anmälda hatbrott 2005:

"Under år 2005 identifierades hatbrottsmotiv i totalt 3681
brottsanmälningar. I majoriteten av dessa, 2272 anmälningar, var motiven främlingsfientliga. Därutöver bedömdes att det förekom antisemitiska motiv i 111 anmälningar, homofobiska motiv i 563 och koppling till en vit makt-ideologi i 1063 anmälningar. I en del fall ingick vit makt-ideologin som en del av motivbilden i brotten med främlingsfientliga, antisemitiska eller homofobiska motiv. I en del var ideologin det enda identifierade motivet." [...]
"Hatbrott används ofta som benämning för brott med främlingsfientliga, rasistiska och homofobiska motiv. Begreppet är fortfarande relativt nytt i Sverige, men har använts sedan 1980-talet i USA. Även om det saknas en enhetlig definition av begreppet, är det som utmärker hatbrott att de utgör ett angrepp på de mänskliga rättigheterna och strider mot de grundläggande värderingarna i samhället om alla människors lika värde. Det är också själva motivet till brottet som är avgörande för om det är ett hatbrott, inte den brottsliga gärningen."

Hatbrott angrepp på mänskliga rättigheterna. Så alla brott är inte angrepp på mänskliga rättigheter? Konstigt, det hade man väl trott annars. Det är alltså inte någon mänsklig rätt längre att bli beskyddad mot brottslighet, annat än hatbrott? Det verkar snart inte bättre. Kolla igen i statistiken ovan. Strider bara hatbrott mot "grundläggande värderingar om alla människors lika värde"? Vilka är de värderingarna? Och vems? Knappast värderingar om rätt och fel. Hatbrottsbegreppet har kapat de mänskliga rättigheterna och gjort dem till ett vapen i händerna på homomaffian.

Så nu vet vi varför bara en procent av alla våldtänkter leder till utdömt straff: Våldtäkt är inget "hatbrott". Det anses inte vara något brott mot de mänskliga rättigheterna! Mord, misshandel, rån är också ok att försumma, strider inte mot grundläggande värderingar. Så länge det inte finns hatbrottsmotiv med. Då är det ALLVARLIGT!
...


Så kan lagen vrängas, dess bud och mening göras om intet. Om vi inte ser upp.

"Ytterligare såg jag under solen att på domarsätet rådde orättfärdighet, och på orättfärdighetens säte orättfärdighet." (Pred. 3:16)
Gör något åt det. Du kan det. Protestera, säg ifrån, ställ dig i vägen. Det hjälper. Du är Guds barn, du har makt, du ÄR en makt. Din röst hörs i höjden, där verkligheten skapas och formas. Det finns ingen på jorden som har större makt än du. Du är den Allsmäktiges tjänare.
Din blotta närvaro driver mörkrets härar på flykt. Hur mycket mer dina ORD, dina gärningar. Närvara. Tala, skriv. Bli fylld av Anden, och sedan tjäna Gud, utbred hans rättfärdighet. Gör stigarna jämna, så att Härlighetens Herre kan vandra därpå, och hans evangelium förkunnas, utan att någon hindrar oss.
"Så kom nu till förstånd, ni konungar; låt varna eder, ni domare på jorden. Tjäna HERREN med fruktan, och fröjda eder med bävan. Hylla sonen, så att han icke vredgas och ni förgås på eder väg; ty snart kunde hans vrede upptändas. Saliga är alla de som tar sin tillflykt till honom." (Ps. 2:10-12)
...


Hatbrotten fanns inte med uttalat i ovanstående Brå-tabell. Brå presenterar dem för sig:

Häri ingår alltså till mycket stor del "nedsättande ord", klotter, m.m. Men Brå ligger under RFSLs inflytandesfär. Siffrorna presenteras så att det skall verka som om allt handlar om våldsbrott, och således kan den som skriver eller säger något ur Guds ord buntas ihop med människor som misshandlar och förföljer.
Tänk om andra brott buntades ihop på det sättet. Den som felparkerar skulle ingå i rapporter tillsammans med folk som begår mord med bilen som vapen. Folk som bryter mot eldningsförbud skulle statistikföras ihop med mordbrännare. Klottrare ihop med kallblodiga mördare. Med andra brott går det inte, men med brott mot "kungens hundvalpar" [HD:s valpar] går det.

* Observera att strecket i tabellen mellan åren 2003 och 2004 betecknar tiden då Säpo införde en ny mätmetod av antal anmälningar. Därav den skenbara ökningen om man ser till hela tabellen. Brå skriver i sin rapport för 2005 (som är deras senaste) om tabellen, att utrymmet för årsvisa jämförelser inskränker sig till åren 2004 och 2005. Gör man jämförelsen över "strecket" får man alltså vilseledande siffror. Det har inte hindrat RFSL, pressen och homovänliga politiker att göra så och tala om en "117-procentig ökning" för de åren och kräva (och driva igenom) ytterligare polisresurser därför.
Ett kriminellt handlande då det lämnar mängder av människor oskyddade mot den ökande floden av verkliga brott. (Se den första brå-tabellen ovan)
...


DN flyter med:

"Den nya jouren, som hade sin första arbetsdag på måndagen, har bildats på direkt uppdrag av länspolismästare Carin Götblad som lovat att Stockholmspolisen ska bli bättre på att utreda hatbrott mot homosexuella. En undersökning som Forum för levande historia presenterade förra året visade att bara fyra av 74 anmälda hatbrott ledde till åtal 2004.
Hatbrottsjouren är placerad under Norrmalmspolisen och består av fyra personer. I gruppen finns det utredare som sysslat med hatbrott i flera år och gruppen ska ha nära kontakter med RFSL."

Men nu förstår vi inte riktigt. De flesta sk hatbrott begås dock mot invandrare (se ovan). Ändå skall alltså jouren ha "nära" kontakt med RFSL. Hur nära då? Är det kanske så att det blir RFSL som styr genom att uttrycka sina önskemål? Och f.d dagismamman Götblad är ju känd sedan tidigare som homosarnas hjälpreda förutom mycket annat. Det där med invandrare är bara ett svepskäl. Det är homobrott detta handlar om.

K. Kronberg i samma artikel: "Om det finns ett hat som orsakats av något av detta så finns möjligheten till högre straff i tingsrätten och det är det vi ska leverera på silverfat, säger han."

Kronberg verkar vara en korrupt polis, en som njuter av att få folk dömda. En äkta "snuthjärna" som han själv kallar det. Och hans språkbruk är väldigt intressant. Vem serverar man med silverfat? Kungligheter. Men här är det inte någon kunglig myndighet han drömmer om att servera huvuden åt, utan sina övergudar i RFSL.

En googling på samma person gav bl.a följande:


"Hallå!
Hörde på Adam Allsing och Gry Forsell när de på radion hade 'uppfinnaren' till Frigo inbjuden. Köpte några par och har sen köpt fler.
Håller på att byta ut mitt sortiment då de är oslagbara. Svala och sköna och inte alls svettiga... Känner mig betydligt fräschare och har för avsikt att GE bort par I fördelsedagspresenter till polarna under året. De kommer givetvis att undra men helt klart gilla dem när de provat.
Väntar på löparbyxor och badbyxor mm. Kommer under året att köpa kanske 5-8 par till. Har givetvis på mig ett par nu.
Mvh
Kenneth Kronberg"

En polis som ger bort kalsonger åt sina "polare"? Avslöjad.

Intressekonflikt? Personliga aggressioner mot vissa grupper? Vill gärna döma, fängsla, leverera. Åt Baal, skändlighetsguden, som han tjänar på skattebetalarnas bekostnad.

Vart går folkets skattepengar egentligen? Vill de verkligen detta? Kanske vi skall sluta betala skatt i protest?

Detta är bara en av flera nya anledningar till det.
___

Inga kommentarer: